Labo Dem Antwerpen: uw specialist in kunstgebitten

Problemen met uw kunstgebit? Wij zetten er al meer dan 25 jaar onze tanden in! Labo Dem Antwerpenis gespecialiseerd in het snel repareren en vervaardigen van kunstgebitten. Onze tandtechnici gebruiken daarvoor enkel producten van de hoogste kwaliteit.


 

Wij zijn elke weekdag beschikbaar. Bent u alleen vrij tijdens het weekend? Neem dan contact op met ons voor een afspraak op zaterdag of zondag.

 

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe tand- of gebitsprothese en herstellingswerken aan uw bestaande kunstgebit of tandprothese. Reken op ons voor verschillende gebitsoplossingen, waaronder:

 

Labo Dem Antwerpen verzekert de kwaliteit van ieder nieuw kunstgebit met een fullservicegarantie van 5 jaar! Naast onze service voor kunstgebitten plaatsen we ook kronen, overbruggingen en implantaten.

 

Aarzel dus niet en neem contact op met Labo Dem Antwerpen. Dat kan telefonisch, via het contactformulier of via e-mail. Of breng eens een bezoekje aan onze praktijk. Wij staan voor u klaar in heel Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.